Stowarzyszenie

Misja

Głównym celem Stowarzyszenia jest skupienie osób o podobnych zainteresowaniach, abyśmy w coraz większym gronie mogli rozwijać naszą pasję. Stowarzyszenie otwarte jest dla wszystkich, którzy uwielbiają w trakcie podróży poznawać nowe smaki i gotowi są podzielić się swoimi doświadczeniami z innymi pasjonatami podróży i dobrego jedzenia. Uwielbiamy kolekcjonować to, co dla nas najważniejsze, czyli niezapomniane wspomnienia i smaki z miejsc, w których mieliśmy przyjemność przebywać.

Do naszych zadań należy też edukowanie turystów i zarażanie ich pasją poznawania kultury wybranych miejsc przez ich kuchnię.

Władze

Kadencja 2024-2030

Karolina Buczkowska-Gołąbek - Prezes PSTK

Karolina Buczkowska-Gołąbek

Prezes

Przemysław Charzyński - Wiceprezes PSTK

Przemysław Charzyński

Wiceprezes

Michał Masternak - Skarbnik PSTK

Michał Masternak

Skarbnik

Dołącz do nas

Członkostwo w Polskim Stowarzyszeniu Turystyki Kulinarnej ma na celu wspieranie rozwoju promocji turystyki kulinarnej.

Członkiem PSTK może zostać każdy, komu bliskie są idee odkrywania smaków i uroków kuchni regionalnych całego świata.

Członek Polskiego Stowarzyszenia Turystyki Kulinarnej otrzymuje:

Dołącz teraz wypełniając deklarację członkowską

Członek stowarzyszenia zobowiązuje się do: